Nowe konie wędrowne!
Strona 1 z 1 • Share •
Nowe konie wędrowne!
Na zagranicznych serwerach Howrse są nowe koniki wędrowne do zdobycia! O ile się nie mylę,jutro u nas wejdzie ta promocja. Dodatkowo będzie można sprzedawać Baliosy. 
A to zadania:

wygraj Columbusa biorąc lekcje. Trzy punkty za każdą lekcję.
nagroda: Zwój Plutona

Wygraj Cezara otwierając Róg Obfitości. Cztery punkty za każdy otwarty RO. Czyli potrzeba 25 RO.
nagroda: 30 diamentów

Wygraj Lucy za zabawę z towarzyszem konia. Podsumując-32 godziny zabawy.
Nagroda: Róg Obfitości

Wygraj Capaca za branie udziału w zawodach. Podsumując - trzeba wziąć udział w 20 zawodach ze swoimi końmi
Nagroda: Zestaw Hery

Wygraj Ramzesa za regularne logowanie. Dziesięć punktów za jeden dzień logowania.
Nagroda: 20 punktów dorastania

Wygraj Cochise za gratulacje. Dwa punkty za każdą otrzymaną gratulację.
Nagroda: Muśnięcie Filotes

Wygraj Khana jeśli twój jednorożec urodzi jednorożca. Dwanaście punktów za każde narodziny roga.
Nagroda: Zestaw Nyks

Wygraj Heralda za zdobycie pozostałych koni.Czyli jeśli zdobyłeś wszystkie konie wędrowne,otrzymujesz gratis jednego boskiego.
Nagroda: Jade dla pierwszych 65 graczy, dla reszty Rubin
CIEKAWOSTKA

Jade jest koniem szlachetnym. Za każdym razem budzi się z co najmniej jedną umiejętność wyższa niż lub równa 0. Oferuje DIAMENTY.

Rubin jest drogocennym koniem, który ofiarowuje swojemu właścicielowi diamenty. Za każdym razem, gdy obchodzi urodziny (np. 80,90,100 lat itd. ) daje my w prezencie 5 diamentów. Można użyć diamentu, aby zwiększyć umiejętności konia lub wykorzystać go do wielu innych rzeczy.W dni, kiedy Rubin nie dodaje diamentów, jego wzrost troszkę się powiększa... Dodam także,że Rubin jest już u nas od dosyć dawna na Howrse. Ja zdobyłam dwa.
I co myślicie o tej promocji? Jak dla mnie,największym wyzwaniem będzie z użyciem Rogów Obfitości.
A to zadania:

wygraj Columbusa biorąc lekcje. Trzy punkty za każdą lekcję.
nagroda: Zwój Plutona

Wygraj Cezara otwierając Róg Obfitości. Cztery punkty za każdy otwarty RO. Czyli potrzeba 25 RO.
nagroda: 30 diamentów

Wygraj Lucy za zabawę z towarzyszem konia. Podsumując-32 godziny zabawy.
Nagroda: Róg Obfitości

Wygraj Capaca za branie udziału w zawodach. Podsumując - trzeba wziąć udział w 20 zawodach ze swoimi końmi
Nagroda: Zestaw Hery

Wygraj Ramzesa za regularne logowanie. Dziesięć punktów za jeden dzień logowania.
Nagroda: 20 punktów dorastania

Wygraj Cochise za gratulacje. Dwa punkty za każdą otrzymaną gratulację.
Nagroda: Muśnięcie Filotes

Wygraj Khana jeśli twój jednorożec urodzi jednorożca. Dwanaście punktów za każde narodziny roga.
Nagroda: Zestaw Nyks

Wygraj Heralda za zdobycie pozostałych koni.Czyli jeśli zdobyłeś wszystkie konie wędrowne,otrzymujesz gratis jednego boskiego.
Nagroda: Jade dla pierwszych 65 graczy, dla reszty Rubin
CIEKAWOSTKA

Jade jest koniem szlachetnym. Za każdym razem budzi się z co najmniej jedną umiejętność wyższa niż lub równa 0. Oferuje DIAMENTY.

Rubin jest drogocennym koniem, który ofiarowuje swojemu właścicielowi diamenty. Za każdym razem, gdy obchodzi urodziny (np. 80,90,100 lat itd. ) daje my w prezencie 5 diamentów. Można użyć diamentu, aby zwiększyć umiejętności konia lub wykorzystać go do wielu innych rzeczy.W dni, kiedy Rubin nie dodaje diamentów, jego wzrost troszkę się powiększa... Dodam także,że Rubin jest już u nas od dosyć dawna na Howrse. Ja zdobyłam dwa.
I co myślicie o tej promocji? Jak dla mnie,największym wyzwaniem będzie z użyciem Rogów Obfitości.

Philipek- Admin
- Liczba postów: 92

Re: Nowe konie wędrowne!
Fantastyczne! Tylko przesadzili. 25 rogów obfitości?! No sorry... W dodatku ja z rogami nie mam najmniejszych szans,chyba że od kogoś pożyczę. Kto ma dużo klaczek jednorożców? Oczywiście oferuję jakąś wysoką stawkę do wypożyczenia. Jestem uczciwą graczką i na 100 % oddam.
Swoją drogą...kiedy to się pojawi? Może jutro jak nie dziś?
Swoją drogą...kiedy to się pojawi? Może jutro jak nie dziś?

Nadia96- Liczba postów: 76
Oh, nie mogę się doczekać 

AgLucy- Liczba postów: 44
I jak Wam poszło? Ja nie angażowałam się w tą promocję. Nie zależało mi na punktach dorastania i inne. Więc teraz pozostaje mi tylko się pochwalić ile koni wędrownych zdobyłam - zero. Tak,ZERO. Tak,możecie się śmiać.

Jasmina- Liczba postów: 44
Tu nie ma nic do śmiechu,na prawdę. Ja tą promocję miałam gdzieś. Ogółem to coraz częściej myślę czy nie usunąć gry... Bo to jest nudne.
Zdobyłam tylko Ramzesa.
Zdobyłam tylko Ramzesa.

Nadia96- Liczba postów: 76
Similar topics» Nowe EMpire
» Nowe Poradniki - Fallout New Vegas: Dead Money (DLC) i Honest Hearts (DLC)
» Konie wędrowne powracają (PL)
» Poszukuję osoby która "pomoże" mi zaliczyć konie wędrowne!
» GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]
» Nowe Poradniki - Fallout New Vegas: Dead Money (DLC) i Honest Hearts (DLC)
» Konie wędrowne powracają (PL)
» Poszukuję osoby która "pomoże" mi zaliczyć konie wędrowne!
» GRA - Konie wedrowne - olimpijscy bogowie [INT]
Strona 1 z 1