Nowe konie wędrowne!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Nowe konie wędrowne!

Pisanie  Philipek on Wto Paź 04, 2011 8:12 pm

Na zagranicznych serwerach Howrse są nowe koniki wędrowne do zdobycia! O ile się nie mylę,jutro u nas wejdzie ta promocja. Dodatkowo będzie można sprzedawać Baliosy. Smile
A to zadania:

wygraj Columbusa biorąc lekcje. Trzy punkty za każdą lekcję.
nagroda: Zwój Plutona

Wygraj Cezara otwierając Róg Obfitości. Cztery punkty za każdy otwarty RO. Czyli potrzeba 25 RO.
nagroda: 30 diamentów

Wygraj Lucy za zabawę z towarzyszem konia. Podsumując-32 godziny zabawy.
Nagroda: Róg Obfitości

Wygraj Capaca za branie udziału w zawodach. Podsumując - trzeba wziąć udział w 20 zawodach ze swoimi końmi
Nagroda: Zestaw Hery

Wygraj Ramzesa za regularne logowanie. Dziesięć punktów za jeden dzień logowania.
Nagroda: 20 punktów dorastania

Wygraj Cochise za gratulacje. Dwa punkty za każdą otrzymaną gratulację.
Nagroda: Muśnięcie Filotes

Wygraj Khana jeśli twój jednorożec urodzi jednorożca. Dwanaście punktów za każde narodziny roga.
Nagroda: Zestaw Nyks

Wygraj Heralda za zdobycie pozostałych koni.Czyli jeśli zdobyłeś wszystkie konie wędrowne,otrzymujesz gratis jednego boskiego.
Nagroda: Jade dla pierwszych 65 graczy, dla reszty Rubin

CIEKAWOSTKA

Jade jest koniem szlachetnym. Za każdym razem budzi się z co najmniej jedną umiejętność wyższa niż lub równa 0. Oferuje DIAMENTY.

Rubin jest drogocennym koniem, który ofiarowuje swojemu właścicielowi diamenty. Za każdym razem, gdy obchodzi urodziny (np. 80,90,100 lat itd. ) daje my w prezencie 5 diamentów. Można użyć diamentu, aby zwiększyć umiejętności konia lub wykorzystać go do wielu innych rzeczy.W dni, kiedy Rubin nie dodaje diamentów, jego wzrost troszkę się powiększa... Dodam także,że Rubin jest już u nas od dosyć dawna na Howrse. Ja zdobyłam dwa. Smile

I co myślicie o tej promocji? Jak dla mnie,największym wyzwaniem będzie z użyciem Rogów Obfitości.

Philipek
Admin

Liczba postów: 92

Zobacz profil autora http://howrse.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Re: Nowe konie wędrowne!

Pisanie  Nadia96 on Sro Paź 05, 2011 5:08 pm

Fantastyczne! Tylko przesadzili. 25 rogów obfitości?! No sorry... W dodatku ja z rogami nie mam najmniejszych szans,chyba że od kogoś pożyczę. Kto ma dużo klaczek jednorożców? Oczywiście oferuję jakąś wysoką stawkę do wypożyczenia. Jestem uczciwą graczką i na 100 % oddam.

Swoją drogą...kiedy to się pojawi? Może jutro jak nie dziś?

Nadia96

Liczba postów: 76

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Pisanie  AgLucy on Sro Paź 05, 2011 9:22 pm

Oh, nie mogę się doczekać Smile

AgLucy

Liczba postów: 44

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Pisanie  Jasmina on Pon Paź 31, 2011 12:32 pm

I jak Wam poszło? Ja nie angażowałam się w tą promocję. Nie zależało mi na punktach dorastania i inne. Więc teraz pozostaje mi tylko się pochwalić ile koni wędrownych zdobyłam - zero. Tak,ZERO. Tak,możecie się śmiać.

Jasmina

Liczba postów: 44

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Pisanie  Nadia96 on Wto Lis 01, 2011 9:29 am

Tu nie ma nic do śmiechu,na prawdę. Ja tą promocję miałam gdzieś. Ogółem to coraz częściej myślę czy nie usunąć gry... Bo to jest nudne.

Zdobyłam tylko Ramzesa.

Nadia96

Liczba postów: 76

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry

- Similar topics